top of page

Huys Marc is gespecialiseerd in algemene grond- en afbraakwerken in Brugge, Blankenberge, Zeebrugge en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons rekenen voor uiteenlopende werken. Wilt u ons in onderaanneming inschakelen? Ook dat is mogelijk. Wacht niet langer en bespreek uw werken met ons. Wij passen ons altijd aan uw wensen aan.

Grond- en afbraakwerken op maat

Huys Marc staat bekend voor een ruim aanbod aan kwalitatieve werken. Of u nu bezig bent met een nieuwbouw- of renovatieproject of u wenst uw tuin opnieuw aan te leggen … Wij bieden u de service die u zoekt. Wij hebben 20 jaar ervaring in de sector en staan garant voor een professionele dienstverlening.

Wij beschikken over het nodige materiaal om zowel kleine als grote grond– en afbraakwerken tot een goed einde te brengen. Zo hebben wij bijvoorbeeld rupskranen van 3.5 Ton tot 40 Ton, voorzien van crusher, sorteergrijper, montabert … We hebben ook kranen voorzien met GPS Systeem.

We beschikken over eigen transportmiddelen zoals opleggers en tractors voor af - of aanvoer van de materialen. Wij dragen een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel: om ervoor te zorgen dat alles volledig aan uw voorkeuren voldoet, bespreken wij uw project dan ook tot in de details.

Contacteer Huys Marc

Bent u op zoek naar een vakman voor uw grond- of afbraakwerken in de regio van West-Vlaanderen? Aarzel dan niet om Huys Marc te contacteren. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken voor meer informatie of voor een afspraak. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor uw werken.

Algemene grond- en afbraakwerken in West-Vlaanderen

U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • grondwerken:

graven funderingen, plaatsen citernes

graven kelders

voorbereiding tuinaanleg

bouwrijp maken bouwterrein

  • afbraak

  • leveren van teelaarde, zand ….

Afbraakwerken
Afbraakwerken

Huys Marc

press to zoom
Afbraakwerken
Afbraakwerken

Huys Marc

press to zoom
1/2
bottom of page