top of page
iStock-1405770608.jpg

VAKKUNDIGE AFBRAAKWERKEN IN DE RUIME REGIO TUSSEN BRUGGE EN ZEEBRUGGE

Marc Huys is al 20 jaar gespecialiseerd in algemene grond- en afbraakwerken. Gevestigd in Zuienkerke (Houtave) staan wij ten dienste van particulieren en bedrijven voor zeer uiteenlopende werken, en dat in Brugge, Blankenberge, Zeebrugge en omstreken.

 

Wilt u ons in onderaanneming inschakelen? Ook dat is mogelijk. Wacht niet langer en bespreek uw opdrachten met ons. Wij dragen een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en passen ons altijd aan uw wensen aan.

GROND- EN AFBRAAKWERKEN OP MAAT

Ons bedrijf staat bekend voor een professionele dienstverlening en een ruim aanbod aan kwalitatieve werken. Bent u bezig met een nieuwbouwproject? Staat u voor verbouwingen of wenst u uw tuin opnieuw aan te leggen? Wij bieden de service die u zoekt. Van een veilige afbraak van de huidige constructie tot en met alle voorbereidende werken om het perceel klaar te maken voor uw bouwaannemer of tuinaanlegger.

enlarge_p1-3.jpg
Anchor 1

AFBRAAKWERKEN

Anchor 2

01.

Sloop van muren, schuren, garages

02.

Afbraak van gezinswoningen

Huyse Marc, Houtave

GRONDWERKEN

01.

Bouwrijp maken van het bouwterrein

03.

Nivelleren van het perceel

05.

Plaatsing van citernes

07.

Levering van teelaarde, zand

02.

Afgraven en afvoer van grond

04.

Funderingen, kelders, putten graven

06.

Voorbereiding van de tuinwerken

Anchor 3

EEN VAKMAN VOOR GROND- OF AFBRAAKWERKEN IN WEST-VLAANDEREN NODIG?

Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak. We geven u graag meer informatie en een vrijblijvende offerte.

PROFESSIONEEL MATERIAAL VOOR GROND- EN SLOOPWERKEN

Wij beschikken over het nodige materiaal om zowel kleine als grote grond- en afbraakwerken tot een goed einde te brengen. Zo hebben wij bijvoorbeeld rupskranen van 3,5 ton tot 40 ton, voorzien van een crusher, sorteergrijper, Montabert sloophamer. We hebben ook kranen in huis voorzien van een laser en gps-systeem. Bovendien zorgen wij met onze eigen professionele transportmiddelen - opleggers en tractoren - voor de aan- en afvoer van alle materialen.

p3-4.jpg
Anchor 4
bottom of page